Hier vindt u de nieuwsbrief van Kids Actief Maasbracht
                               februari t/m aprit 2016

Nieuwsbrief januari 2016 Kids Actief Maasbracht

Welkom op onze website

De Vlinder is een kleine christelijke basisschool, bestaande uit vier combinatiegroepen met een familiair karakter. Onze kernwaarden zijn aardig zijn, veiligheid en netheid. In de praktijk ervaart u een school met een prettig pedagogisch klimaat, waar veel aandacht is voor waarden en normen. Wij staan open voor verschillende culturele of religieuze achtergronden, zonder het verlies van onze christelijke identiteit. Wij hebben een schooltuin waar alle groepen van de school regelmatig met de natuur in aanraking komen. Natuur is belangrijk voor de totale ontwikkeling van kinderen. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen op onze school. Maakt u van te voren een afspraak, dan hebben we voldoende tijd voor u.

Henrike Leunissen, directeur
André Rosenbrand, voorzitter bestuur

Agenda van deze maand

5 feb  carnaval op school
 continuerooster tot
 14.15u
8 feb tm
 carnavalsvakantie

14 feb  Valentijnsdag
15 feb  gr. 1 tm 4 vrij
16 feb  controle hoofdluis

Verjaardagen deze maand

28 feb  Nikki

Laatste toevoegingen

maandinfo januari/februari
klasseninfo februari

Wilt u meer informatie over onze school, klik dan op 'Video'.

rupsje

Chr. Basisschool De Vlinder | Echterstraat 5 | 6051 EW | Postbus 7216 | 6050 AE | Maasbracht | Tel 0475 - 461967